جزوه دستنویس غذا جهت دبیری کار و فناوری

دسته بندي : عمومی » آزمون استخدامی
توضیحات:
جزوه دستنویس غذا جهت دبیری کار و فناوری، در قالب فایل pdf.

جزوه دست نویس پیش رو به طور تخصصی با خط خوانا و دقیق به بحث غذا پرداخته است.

شامل: 
عوامل فساد غذایی (آنزیم, میکروارگانیسم، نور و ...)، نگهداری انواع مواد غذایی (گوشتی و گیاهی، محصولات لبنی، اصول نگهداری میوه ها و سبزی ها)، نگهداری انواع دانه های غذایی، سیستم های سرد کننده، آنزیم زدایی، بسته بندی ، نان، روشهای حرارت برای پخت، اثر حرارت روی ویژگی های مواد غذایی و ...
دسته بندی: عمومی » آزمون استخدامی

تعداد مشاهده: 2036 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pdf

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 11

حجم فایل:2,171 کیلوبایت

 قیمت: 40,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    جزوه دست نویس اسکن شده بصورت فایل pdf